ادویه کباب کوبیده
تاریخ : شنبه 7 اسفند 1400
نویسنده : فردین فروغی

سماق در ادویه کباب کوبیده

اصلا مگر می شود غذا کباب کوبیده باشد و پای سماق در میان نباشد ؟ سماق یکی از ادویه های ترش مزه ای است که به عنوان چاشنی مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از غذاهایی که سماق تأثیر زیادی در طعم آن دارد، کباب کوبیده است.

البته بسیاری از افراد هنگام سرو کباب، سماق را روی کباب می ریزند اما بهتر است هنگام طبخ کباب نیز مقداری سماق به عنوان ادویه کباب کوبیده در آن ریخته شود.
ادویه کباب کوبیده :

راز خوشمزه شدن کباب کوبیده چیست ؟

پودر پیاز برای ادویه کباب کوبیده

پیاز یکی از مهم ترین مواد تشکیل دهنده کباب کوبیده است. در واقع پیاز در تهیه کباب نقش مؤثری داشته و مقدار آن می تواند در کیفیت کباب اثر بگذارد. اما علاوه بر پیازی که به صورت رنده شده در طبخ کباب استفاده می شود، باید مقداری پودر پیاز نیز به عنوان ادویه بکار رود.

    کباب کوبیده :

در این مقاله از بخش طرز تهیه انواع کباب در وبسایت نایریکا به کباب کوبیده, کباب کوبیده رستورانی, ادویه مخصوص کباب کوبیده, طرز تهیه کباب کوبیده خانگی, چرا کباب کوبیده سفت می شود, برای آبدار شدن کباب کوبیده, طرز تهیه کباب کوبیده در فر, گوشت کباب کوبیده, برای آبدار شدن کباب کوبیده, طرز تهیه کباب کوبیده بناب, کباب, عکس کباب, عکس کباب کوبیده می پردازیم.


کباب کوبیده رستورانی


مواد لازم کباب کوبیده رستورانی

  •     پیاز :۲۵۰ گرم
  •     راسته گوساله: ۵۰۰ گرم
  •     قلوه گاه گوسفند :۵۰۰ گرم
  •     گوجه فرنگی: متوسط ۴ عدد
  •     زعفران دم کرده: ۱قاشق غذاخوری
  •     نمک، سماق و فلفل سیاه: به اندازه کافی


طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی

ابتدا پیازها را پوست بگیرید و بشویید سپس چرخ کنید.

در صورت تمایل می توانید پیازها را با رنده ریز رنده کنید.

پس از اینکه پیازها را رنده یا چرخ کردید پیازهای رنده شده را با دست فشار دهید تا آب اضافی شان خارج شود.

آب پیاز را کنار بگذارید و پیاز رنده شد را داخل یک کاسه مناسب بریزید.

در مرحله بعدی باید گوشت را چرخ کنید.

به همین منظور گوشت را به صورت قطعات کوچکتر خرد کنید و چرخ کنید.

بهتر است گوشت را دو بار چرخ کنید تا منسجم تر شود.

در مرحله بعدی زعفران دم کرده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به مخلوط گوشت چرخ کرده و پیاز اضافه کنید.

در این مرحله باید مایه کباب کوبیده را به خوبی ورز دهید تا کاملا منسجم و یکدست شود تا زمان کباب کردن از سیخ نریزد.

پس از اینکه مایه کباب کوبیده را به خوبی ورز دادید یک سلفون روی کاسه بکشید و آنرا به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا به اصلاح عامیانه گوشت بیات شود و به سیخ بچسبد.

پس از گذشت ۲ ساعت مایه کباب کوبیده را از یخچال خارج کنید.

سپس به مدت ۱۰ دقیقه دیگر ورز دهید.

پس از اینکه مایه کباب کوبیده را به خوبی ورز دادید یک کاسه مناسب انتخاب کنید و آب پیاز را داخل آن بریزید.

برای سیخ کردن باید ابتدا دست خود را با آب پیاز تر کنید سپس مقداری از مایه کباب کوبیده بردارید

از بالای سیخ شروع به فشار دادن مایه کباب کوبیده روی سیخ کنید تا سیخ را به خوبی پوشش دهد.

در پایان پس از اینکه سیخ کردن تمام شد با فشار انگشت روی گوشت بر آمدکی ایجاد کنید.

این برآمدگی ها باعث می شود کباب مغز پخت شود.

به همین ترتیب تمام مایه کوبیده را سیخ کنید.

اگر عجله ندارید بهتر است سیخ های کباب را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

در همین حین منقل ذغال را آماده کنید به طوری که ذغال ها کاملا قرمز و یکدست روشن شوند.

اگر ذغال ها خام یا نیمه خام باشند علاوه بر اینکه کباب کوبیده پس از پخت بوی نامطبوع دود را می گیرد ، مصرف این نوع کباب کوبیده به دلیل وجود دی اکسید کربن باقیمانده روی

کباب ها برای سلامتی هم بسیار مضر است.

پس از اینکه منقل آماده شد سیخ ها را روی منقل بچینید.

در ابتدا با سرعت باد بزنید تا گوشت خودش را بگیرد سپس سیخ ها را به صورت متداوم بچرخانید تا گوشت به صورت یکنواخت کباب شود.

در همین مرحله گوجه فرنگی ها را از وسط برش بزنید.

سپس سیخ کنید و در کنار منقل بگذارید تا به آرامی کباب شوند تا در زمان آماده شدن کباب ها معطل نشوید.

پس از اینکه کباب ها آماده شد آنها را به همراه نان یا برنج سرو کنید.

نکته مهم دیگر اینکه کباب کوبیده را حتما با سماق میل کنید.
اندازه استاندارد کباب کوبیده

وزن استاندارد هر کباب کوبیده باید بین ۷۵ تا ۱۲۵ گرم باشد ، البته وزن کلی کباب کوبیده به اندازه و پهنای سیخ هم بستگی دارد.

در صورتی که بیش از حد مایه کوبیده روی سیخ قرار دهید ممکن است کباب شما از روی سیخ بریزید ، ضمن اینکه کباب مغز پخت نمی شود.

در صورتی که کمتر از وزن استاندارد هم از مایه کوبیده روی سیخ قرار دهید ممکن است کباب شما خیلی سریع بسوزد و در صورتی که نسوزد مطمئنا کباب شما خشک خواهد شد.

پس در زمان سیخ کردن مایه کوبیده این موضوع را حتما در نظر بگیرید.

ادویه مخصوص کباب کوبیده


ادویه مخصوص کباب کوبیده

  •     زردچوبه: ۲ قاشق سوپخوری
  •     تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
  •     پودر زیره: ۳ قاشق چایخوری
  •     پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
  •     برگ بو: ۱ قاشق چایخوری
  •     پودر زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری
  •     فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
  •     پودر پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
  •     فلفل چیلی: ۱ قاشق چایخوری
  •     پودر هل: ۳/۴ قاشق چایخوری
  •     دارچین: ۲ قاشق چایخوری
  •     پودر میخک: ۱/۴ قاشق چایخوری



پاپریکا برترین طعم دهنده کوبیده

پاپریکا نوعی فلفل است که پودر آن در پخت انواع کباب استفاده می‌شود. مزه پاپریکا کاملا سلیقه‌ای است و در صورت تمایل می‌توانید از پاپیریکا در کنار فلفل سیاه و نمک برای تهیه کباب کوبیده استفاده کنید.

زعفران

زعفران بهترین ادویه یا چاشنی کباب است و برای تهیه کوبیده زعفرانی به وفور استفاده می‌شود. برای خوش طعم شدن کویده می‌توانید بکمی پودر زعفران به گوشت اضافه کنید یا دم کرده آن را به همراه به مخلوط گوشت چرخ کرده و پیاز اضافه کنید. البته این کار، گوشت کباب را شل می‌کند و باید در انتها کباب‌ها را در یخچال قرار دهید و سپس پذید.

پودر لیمو عمانی

اگر دوست دارید، خود کبابتان ترش مزه و خاص باشد، می‌توانید از پودر لیمو عمانی استفاده کنید. لیمو عمانی طبعی سرد و خشک دارد و برای به تعادل رسیدن کباب‌های گوسفندی ادویه بسیار مناسبی است. کافی است کمی از پودر را بعد از آماده شدن گوشت کباب به آن اضافه کرده و ورز دهید.

برگ بو

برگ بوی خشک شده معمولا برای گرفتن بوی زهم انواع گوشت استفاده می‌شود. اگر دوست دارید بوی گوشت کباب را بگیرید می‌توانی از پودر برگ بوی در کباب استفاده کنید. البته مقدار آن باید خیلی کم باشد.

پودر خردل

پودر خردل از زمان قدیم در ادویه اصلی برخی کباب‌های کوبیده  است. اما به مرور زمان با تغییر زائقه از برخی کباب‌ها حذف شد.اما هوز هم از این ادویه در پخت کباب استفاده می‌شود و برخی آشپز‌های اصیل این ادویه را در تهیه کوبیده استفاده می‌کنند.

بکارگیری نمک در نقش ادویه ای اساسی در کباب کوبیده

نمک را میتوان اصل اساسی تهیه کباب کوبیده و هر یک از غذاهایی دانست که در این کره خاکی تهیه می گردد. به نوعی که اگر همه ادویه ها برای تهیه کباب کوبیده استفاده شوند اما این ادویه اساسی و خوشمزه بکار نرود، همه تلاش ها برای پخت یک کباب ایرانی از بین خواهد رفت.
و اما می رسیم به خواص نمک که فواید آن بسیار مهم و حیاتی بوده و نبود آن در بدن نیز خطرات جدی ای را در پی خواهد داشت.
فواید ادویه نمک عبارتند از کاهش گرفتگی های عضلانی در ناحیه ماهیچه های بدن علی الخصوص قسمت ماهیچه های پا، افزایش سلامت و استحکام دندان ها، بهبود وضعیت سینوس های بدن و کاهش درد های ناحیه گلو می باشد.

 

https://begirbepaz.com/product-category/spices/

 

https://www.spicetribe.com/product/the-cooking-gene-spice-collection/?utm_source=Google&utm_medium=cpc&utm_campaign=SmartGene&gclid=CjwKCAiAvOeQBhBkEiwAxutUVOqgDaQXdQE7kDZYgRAdZ0KilbhLKQEWBe8l3b46pg-YvOvOraq7MhoCgEwQAvD_BwE




|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آخرین مطالب

/
به وبلاگ من خوش آمدید